

HKCCCU Logos Academy

Circular to Parents, School Year 12-13

3/12/2012

MS3(IBDP) No.40b

Dear Parents.

Schedule of and Arrangements for the 1st Summative Assessments, Year 2012-13

The 1st Summative Assessments of this school year will be held from 3 to 12 January, 2013. The time for coming to school will be as usual. The schedule of the assessments is shown on the attached sheet.

The dates and times for oral assessments for individual students will be allocated by Chinese and English teachers. Students do not need to stay at school for oral assessment every day. Only those students absent from assessments on medical grounds certified by a medical practitioner may take supplementary assessments.

In order to give students reasonable revision time to prepare for the assessments, arrangements for the 1st Summative Assessment period are as follows:

- If students have assessment(s) in the morning, they are required to come to school <u>before</u> <u>8:10 a.m.</u> (8:45 p.m. for 5th and 12th January, Saturday); if students have assessment(s) in the afternoon, they are required to come to school <u>before 1:15 p.m.</u> (1:45 p.m. for 5th and 1. 12th January <Saturday>).
- 2. Students will need to make their own arrangements for lunch.
- 3. Students may leave school after finishing the last session of the assessment on each day to facilitate their revision at home. Please note that the finishing time will vary from day to day for students taking different elective subjects.
- The school bus service will operate as usual. For students normally takes the school bus for 4 returning home, they should inform the School Bus Team in advance if they choose not to use the school bus service.

Please fill in the Reply Slip below and have your child return it to his/her homeroom teacher on or before 5th December (Wednesday).

Yours sincerely,

a (2

Paul CHO, Principal

Reply Slip

Schedule of and Arrangements for the 1st Summative Assessments, Year 2012-13 (Please return it to the homeroom teacher on or before 5th December.)

MS3(IBDP) No.40b

Door	Principal
Dear	Principal,

I have noted the content of the circular "Schedule of and Arrangements for the 1st Summative Assessments, Year 2012-13".

Student's Name:

Parent's Name:

Date:

Class and Class Number: ____ () Parent's Signature:

Contact Number:

Schedule of the 1st Summative Assessments, Year 2012-13 (MS3 – IBDP)

	3/1/2013 (Thursday)	4/1/2013 (Friday)	5/1/2013 (Saturday)	7/1/2011 (Monday)	8/1/2013 (Tuesday)	9/1/2013 (Wednesday)	10/1/2013 (Thursday)	11/1/2013 (Friday)	12/1/2013 (Saturday)	
8:30 – 10:30 (Saturday 9:00 – 11:00)	English Paper 1 8:30 – 10:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	English Paper 2 8:30-10:00 (90 min) <u>Homeroom</u>	Psychology Paper 1 HL & SL 9:00 – 11:00 (120min) <u>Hall 2</u> ITGS HL 9:00 – 11:00 (120 min) SL 9:00 – 10:30 (90 min) <u>Hall 2</u>	Language and Literature Paper 1 8:30 – 10:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Mathematics HL 8:30 – 10:30 (120 min) SL 8:30 – 10:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Geography Paper 1 HL / SL 8:30 – 10:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Visual Arts 9:00 – 1:00 (240 min) <u>N44 Art Studio</u>	Chemistry Paper 1 HL 8:30 – 9:30 (60 min) SL 8:30 – 9:15 (45 min) <u>Hall 2</u>	Music 9:00 -10:30 (90 min) <u>Music Lab</u>	
10:30 – 12:30	Biology Paper 1 10:30 – 11:30 (60 min) <u>Hall 2</u>	Language and Literature (Oral Assessment)	Psychology Paper 2 HL 12:00 – 1:00 (120 min) <u>Hall 2</u>	Language and Literature (Oral Assessment)	Physics Paper 1 HL 10:30 – 11:30 (60 min) SL 10:30 – 11:15 (45 min) <u>Hall 2</u> Mathematical Studies SL 10:30 – 11:45 (90 min) <u>Hall 2</u>	Geography Paper 2 HL / SL 10:30 – 11:30 (60 min) <u>Hall 2</u>		Chemistry Paper 2 HL 10:30 – 11:45 (75 min) SL 10:30 – 11:30 (60 min) <u>Hall 2</u>	Speaking Assessment	
12:30 – 1:30	Lunch									
1:30 – 3:30 (Saturday 2:00 – 4:00)	Biology Paper 2 1:30 – 3:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Language and Literature (Oral Assessment)	Speaking Assessment	Economics Paper 1 HL & SL 1:30 – 3:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Physics Paper 2 HL 1:30 – 4:05 (135 min) SL 1:30 – 2:45 (75 min) <u>Hall 2</u>	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	
3:30 - 4:15	Language and Literature (Oral Assessment)	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Economics Paper 2 HL 3:30 – 4:00 (30 min) <u>Hall 2</u>	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	