

Circular to Parents, School Year 12-13

MS3(HKDSE) No.40a

Dear Parents.

Schedule of and Arrangements for the 1st Summative Assessments, Year 2012-13

The 1st Summative Assessments of this school year will be held from 3 to 12 January, 2013. The time for coming to school will be as usual. The schedule of the assessments is shown on the attached sheet.

The dates and times for oral assessments for individual students will be allocated by Chinese and English teachers. Students do not need to stay at school for oral assessment every day. Only those students absent from assessments on medical grounds certified by a medical practitioner may take supplementary assessments.

In order to give students reasonable revision time to prepare for the assessments, arrangements for the 1st Summative Assessment period are as follows:

- If students have assessment(s) <u>in the morning</u>, they are required to come to school <u>before</u> <u>8:10 a.m.</u> (<u>8:45 p.m.</u> for 5th and 12th January, Saturday); if students have assessment(s) <u>in</u> <u>the afternoon</u>, they are required to come to school <u>before 1:15 p.m.</u> (<u>1:45 p.m.</u> for 5th and 12th January <Saturday>).
- Students will need to make their own arrangements for lunch. 2.
- 3. Students may leave school after finishing the last session of the assessment on each day to facilitate their revision at home. Please note that the finishing time will vary from day to day for students taking different elective subjects.
- The school bus service will operate as usual. For students normally takes the school bus for 4. returning home, they should inform the School Bus Team in advance if they choose not to use the school bus service.

Please fill in the Reply Slip below and have your child return it to his/her homeroom teacher on or before 5th December (Wednesday).

Paul CHO, Principal

Yours sincerely.

Reply Slip Schedule of and Arrangements for the 1st Summative Assessments, Year 2012-13 (Please return it to the homeroom teacher on or before 5th December.) MS3(HKDSE) No.40a Dear Principal. I have noted the content of the circular "Schedule of and Arrangements for the 2nd Summative Assessments, Year 2011-12". Student's Name: Class and Class Number: _____() Parent's Name: Parent's Signature: Date: Contact Number:

Schedule of the 1st Summative Assessments, Year 2012-13 (MS3 – HKDSE)

	3/1/2013 (Thursday)	4/1/2013 (Friday)	5/1/2013 (Saturday)	7/1/2011 (Monday)	8/1/2013 (Tuesday)	9/1/2013 (Wednesday)	10/1/2013 (Thursday)	11/1/2013 (Friday)	12/1/2013 (Saturday)
8:30 – 10:30 (Saturday 9:00 – 11:00)	English Paper 1 8:30 – 10:00 (90 min) Hall 2	Chinese Language Paper 1 8:30 – 9:45 (75 min) Hall 2	ICT Paper 1 9:00 – 11:00 (120 min) <u>Hall 2</u>	Liberal Studies Paper 1 8:30 – 10:30 (120 min) Hall 2	English Paper 3 8:30 – 10:30 (120 min) Hall 1	Visual Arts 8:30 – 12:30 (240 min) Room N44	Mathematics Compulsory Paper 1 8:30 – 10:30 (120 min) Hall 2	Chinese Language Paper 3 8:30 – 9:15 (45 min) Hall 1	Speaking Assessment
10:30 – 12:30	English Paper 2 10:30 –12:30 (120 min) Hall 2	Chinese Language Paper 2 10:30 – 12:00 (90 min) Hall 2	Speaking Assessment	Liberal Studies	Chinese Language Paper 5 11:00 – 12:15 (75 min) Hall 1		Mathematics Compulsory Paper 2 10:30 – 11:30 (60 min) Hall 2	Chemistry 10:30 – 12:00 (90 min) Hall 2	Music 11:00 -12:30 (90 min) <u>Music Lab</u>
12:30 – 1:30	Lunch								
1:30 – 3:30 (Saturday 2:00 – 4:00)	Biology 1:30 – 3:00 (90 min) <u>Hall 2</u>	Chinese History 1:30 – 3:30 (120 min) Hall 2	ICT Paper 2 2:00 – 3:00 (60 min) Hall 2	Economics 1:30 – 3:00 (90 min) Hall 2	Physics 1:30– 3:00 (90 min) Hall 2	Geography 1:30 – 3:30 (120 min) <u>Hall 2</u>	Speaking Assessment	Mathematics Extended Part M1 / M2 1:30 – 3:30 (120 min) Hall 2	Speaking Assessment
3:30 – 4:15	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment	Speaking Assessment